Banner
Punt de vist@
Punt de vist@Punt de vist@Punt de vist@Punt de vist@

Posar-nos en el Punt de vist@ d'altres éssers o objectes no és fàcil: hem de fer un esforç per imaginar-nos com veuen les coses, com viuen i com senten. Us atreviu a pensar com un hipopòtam? A portar la vida d'una escombra o a què us tractin com a una sabata? Com és sentir el fred al Pol Nord o viure en un poble indígena?

Punt de   vist@
Per celebrar Sant Jordi 2010, treballarem històries digitals que ens faran practicar el Punt de vist@, o sigui que prepareu la vostra lupa d'escriptors i escriptores i cerqueu amb atenció el protagonista de la vostra història!


Punt de vist@
Observeu el vostre voltant, pregunteu-vos sobre què o qui us agradaria escriure, imagineu-vos imatges, temes, situacions, anècdotes... La vostra història pot sorgir de qualsevol lloc, de qualsevol fet, de qualsevol expressió... No descarteu cap possibilitat!


Punt de vist@
Escolliu bé el vostre Punt de vist@: el punt de vista de l'autor té un gran impacte sobre el lector. És la "veu" més important que escolta el lector i l'influirà en com s'imagina els personatges i l'acció que s'esdevé en la història. Un bon escriptor ha de tenir molta cura de buscar un bon punt de vista quan es posa a escriure.

Punt de vist@
Consulteu els materials de la pàgina Com construir un relat 2.0 per trobar les eines més adients p er fer la vostra història: còmic, vídeo, pòster, enregistrament sonor...Punt de vist@
Un cop acabat presenteu el vostre treball a Espurn@ per formar part del recull d'històries de Sant Jordi 2010. Així la vostra història, el vostre Punt de vist@ particular, compartirà espai amb la que hauran fet molts altres nois i noies.


Punt de vist@
Finalment, podreu llegir, escoltar, mirar i gaudir dels relats dels vostres companys i descobrir altres Punt de vist@

Projecte espurn@ - www.espurna.cat